Hair Shop Köki – Köki Terminál Fodrászat

August 24, 2022, 9:12 pm

Megértik mit szeretnék meg is tudják valósítani, olyan lesz amilyet szeretnék. Tegnap is így volt és mostmár nem felejtettem el a fodrász nevét:D legközelebb is ide fogok jönni. KÖSZÖNÖM a GYORS és PRECÍZ munkát. Maximálisan 5* hu Sweet Cake:: 07 Oktober 2017 23:17:28 Bementem köki üzletükbe, hajmosás szárítás, megkértem a hölgyet h göndörre szárítsa, de professzionális vagy esetleg hibátlan munka helyett egy párszor megrángatta a hajamat mire végzett vele, leszólván h hosszú a hajam, a végén mikor kész volt, nem foglalkozott vele h szál a hajam minden fele, nem tett rá semmit vagy esetleg foglalkozott volna vele, ki is jött a hajamból 30 perc elteltével az egész munka és úgy nézett ki a hajam mintha én megmostam volna otthon és mèg meg sem fésülöm, hozzá teszem mind ez 4500 forintomba került. És minden csupa kosz volt csupa haj. A táskámat a koszos hajas földre kellett tennem. Ahhoz képest h a kolleginák a pultot támasztották, semmi szervezettség vagy profi munka nincs ebben a cégben, van min javítani.

Shop kft. állás, munka - 897 állásajánlat | Profession

051 km Kada Szalon Budapest, Sibrik Miklós út 1. 106 km Angyal Mihály Fodrászat Budapest, Ady Endre út 51 1. 168 km Vera fodrászata Budapest, Oltó utca 8 1. 313 km Hair Shop Shopmark Fodrászat Budapest, Üllői út 201 1. 857 km Ildikó fodrászat Rábakecöl, Kossuth Lajos utca 116 1. 92 km Szépségsarok Budapest, Kőér utca 15b 📑 Alle Kategorien

Fodrász állások innen Gödöllő - Állásajánlatok - Munka

a tökéletes tepertős pogácsa

Fodrász állások innen Magyarország - Állásajánlatok - Munka

  • Billie eilish kiegészítők
  • Állás Szeged (86 db új állásajánlat)
  • Védelmező 2 dvd megjelenés 2018
  • BioHair - Kispest - KÖKI Terminál
  • Scippa reggel vagy este
  • Ha valaki letiltott facebookon ke
  • A szürke ötven árnyalata videa
  • Balatonvilágos időjárás 30 napos
  • Remove before flight kulcstartó
  • Trimeszter 1 Jódmentes tabletta várandósoknak 60x

BioHair - Kispest - KÖKI Terminál

Majd a fodrász hölgy köszönés után mondta hogy menjünk hajat mosni... Én még olyan helyen nem jártam ahol ne rakták volna a nyakamba törülközőt mosás előtt, persze én voltam a hülye hogy nem tettem szóvá de kicsit ledobbentem. Majd a hajmosas pikk pakk megtortent, hajbalzsam egy csöpp, amit egyből ki is mosott a hölgy. :$ Majd leültem a székbe és tocsogott a hajam végéből a víz úgy kezdte a vágást. Még előtte megkerdezte milyen hajat vágjunk megmutattam a telefonomon de kb rá se nézett mert a csattokat kereste amiket nem talált. Itt már kezdtem elég ideges lenni és tudtam hogy semmi köze nem lesz a mutatott frizuranak a végén... Így is lett, úgy megtepett, hogy alig maradt hajam és közben arról beszélt hogy milyen hülye némelyik vendég, milyen értetlen stb stb.... Én még életemben nem írtam rossz véleményt a 35 évem alatt akkor sem ha ért negatív élmény, de ez az egész most nagyon felhaboritott. Az egész hozzá állás meg a nem törődömseg úgy hogy majd 5000-et hagytam ott. Richárd Auer:: 19 Februar 2018 11:37:52 A köki terminálos szalonban voltam már jó pár alkalommal, eddig akárhányszor voltam gyors és tökéletes munkát végeztek.

Köki Terminál Fodrászat

Megértik mit szeretnék meg is tudják valósítani, olyan lesz amilyet szeretnék. Tegnap is így volt és mostmár nem felejtettem el a fodrász nevét:D legközelebb is ide fogok jönni. KÖSZÖNÖM a GYORS és PRECÍZ munkát. Maximálisan 5* hu Sweet Cake:: 07 octubre 2017 23:17:28 Bementem köki üzletükbe, hajmosás szárítás, megkértem a hölgyet h göndörre szárítsa, de professzionális vagy esetleg hibátlan munka helyett egy párszor megrángatta a hajamat mire végzett vele, leszólván h hosszú a hajam, a végén mikor kész volt, nem foglalkozott vele h szál a hajam minden fele, nem tett rá semmit vagy esetleg foglalkozott volna vele, ki is jött a hajamból 30 perc elteltével az egész munka és úgy nézett ki a hajam mintha én megmostam volna otthon és mèg meg sem fésülöm, hozzá teszem mind ez 4500 forintomba került. És minden csupa kosz volt csupa haj. A táskámat a koszos hajas földre kellett tennem. Ahhoz képest h a kolleginák a pultot támasztották, semmi szervezettség vagy profi munka nincs ebben a cégben, van min javítani.

Eladó dacia sandero stepway

Eladó vagy töltőállomás kezelő végzettség előny. Ha nem rendelkezik vele, belső szervezésű tanfolyamunkon megszerezhető a képesítés. Vevőkiszolgálás Árukihelyezés Rendrakás Kasszázás Beosztás szerinti munkarend

🕗 horarios, 75, Vak Bottyán utca, tel. +36 30 600 7504

RÁKOSKERESZTÚR (XVII. KERÜLET) Fodrászat Hajfestés Manikűr Pedikűr

2022. 01. 02. | Teljes munkaidõ | Gödöllő | Varga Mihaly Fodrász alkalmazottat felveszek, heti 2 délutánra, esetenként hétvégi munkavégzésre. Szakképzettség, munkatapasztalat, igényes munkavégzés, elvárás. További információk a személyes egyeztetésen. Jelentkezés önéletrajzzal Nézze később Ne hagyja ki a munkát! Napi új bejegyzéseket kaphat e-mailben a Fodrász Gödöllő. Feliratkozom most CV Upload + Forwarding Quick one-click application for selected job offers by the CV upload and forwarding ( Bejelentkezés).

Schwarzkopf minőség kedvező áron, BEJELENTKEZÉS NÉLKÜL!

  1. Lépésről lépésre rajzok
  2. Auróra utca tüdőszűrő lelet
  3. Szép kártya vásárlás online
  4. Decathlon gyerek bicikli 14 sezoni
  5. Félhosszú haj fazonok
  6. Belső térelválasztó üvegfal
  7. Bugi étterem balatonlelle menü
  8. Kézilabda mérkőzés idée cadeau personnalisé
  9. Mit süthetünk réteslisztből
  10. Zamek królewski budapeszt bilety
  11. Britax romer evolva
  12. You tube filmek magyarul
  13. Csokis keksz torta recept
  14. Mi a tiktok