Görögország Kefalonia Nyaralás

August 27, 2022, 2:18 am

Strandolás a türkizkék tengerben, a napsugarakat gyönyörűen visszatükröző Kék-barlangoknál. Hajókázás Zakynthos partjai mentén, újabb fürdőmegálló és egyben ebédre lehetőség Alykanas kikötőjében, majd visszahajózás és újabb fürdőmegálló már Kefalónián a Mounda strandon. Hajókirándulás Argostoli kikötőjéből indulunk üvegfenekű hajóval. A Gyilkos-szikla közelében egy 700 éve elsüllyedt hajó rakományát, több száz törött amforát láthatunk a tenger mélyén. Lehorgonyzás a Nyúl-szigetnél, ahol a hajón levő búvárfelszerelés használatával fedezhetjük fel a tenger mélyét vagy merülhetünk le a leggyorsabb búvárnak járó üveg pezsgőért. Ezt követően kikötés, strandolás (napernyők a vendégek rendelkezésére állnak), miközben a legénység elkészíti a program árában foglalt ebédet. Délután visszatérés Argostoliba. A programok leírása tájékoztató jellegű. A kirándulásokra a helyszínen tudnak jelentkezni idegenvezető kollégánknál, aki részletes tájékozatatást ad a programokról, árakról.

  1. Kefalonia | 29 utazási ajánlat | előfoglalás 2022
  2. Görögország
  3. Görögország, Kefalonia nyaralás
  4. Kefalonia, Görögország last minute utazás, nyaralás - Utazzlastminute
  5. Görögország | Kefalonia | olcsó utazás nyaralás üdülés
  6. Horvátország

Kefalonia | 29 utazási ajánlat | előfoglalás 2022

görögország kefalonia nyaralás horvátország

Legalacsonyabb ár: 142 381 Ft / fő (2022. 16 között! pont - nincs értékelés félpanzió, apartman-os nyaralás, repülővel. Legalacsonyabb ár: 223 554 Ft / fő (2022. 16 között! pont - nincs értékelés all inclusive, 4*-os nyaralás, repülővel. Legalacsonyabb ár: 246 926 Ft / fő (2022. 16 között! pont - nincs értékelés önellátás, apartman-os nyaralás, repülővel. Legalacsonyabb ár: 190 098 Ft / fő (2022. 23 között! pont - nincs értékelés félpanzió, 3*-os nyaralás, repülővel. Legalacsonyabb ár: 254 256 Ft / fő (2022. 16 között! pont - nincs értékelés félpanzió, 4*-os nyaralás, repülővel. Legalacsonyabb ár: 224 597 Ft / fő (2022. 16 között! pont - nincs értékelés reggeli, 4*-os nyaralás, repülővel. Kefalonia, Argostoli következő indulás: Legalacsonyabb ár: 282 482 Ft / fő (2022. 16) Legalacsonyabb ár: 381 810 Ft / fő (2022. 16 között

Görögország

Kefalonia nyaralás Kefalónia egyik fő vonzereje sokak számára a nyugodtsága: még a legmozgalmasabb nyári hónapokban is rengeteg csendes hely várja, hogy felfedezze. Természetesen a nyugodtsága ellenére egyáltalán nem unalmas, sőt: a különféle kirándulási, strandolási, szórakozási lehetőségeknek csak a képzelete szab határt! Bár Kefalónia szigetén egy nyaralás, utazás alkalmával a strandok önmagukban is rengeteg felfedezni valót nyújtanak, ám más látványosságok is bőséggel vannak Kefalónián. Hegyvidékek, történelmi épületek, kolostorok, különleges természeti képződmények, barlangok, erődítmények várnak: helyek, melyekről már évszázadokkal korábban legendák szóltak, és a mai napig a csodájukra járnak! Lenyűgöző tájakon pihenhetünk, miközben élvezzük a valószerűtlen színekben pompázó naplementét. Felfedezhetjük a buja növényzetű zöldellő hegyeket, az olykor drámai tájat, az érintetlen homokos tengerpartot, a türkizkék tengert és a mélykék tisztaságot. 12 000 esztendő gazdag történelme terül el e szigeten, amit keleti és nyugati hatások is értek, s egy különleges helyszínen mindez pazar elegyet alkot.

Görögország, Kefalonia nyaralás

Kirándulás a keleti part mentén hajóval Fiskardoba A kirándulás Skala kikötőjéből indul, a sziget keleti partján végighaladva kb. 2 óra hajókázás során érjük el Fiskardoban. Az apró halászfalu az egyetlen település, amely a 1953-as földrengést követően szinte teljesen épségben maradt. Hírességek és az "elit" kedvelt találkahelye, kikötője mindig tele van luxus yachtokkal. A szabadidő alatt lehetőség nyílik kipróbálni a kikötő partján fekvő kávézókat vagy felfedezni a tradicionális termékeket árusító apró boltokat. A visszaút során az Agia Sofia strandon lehetőségünk lesz egy rövid fürdőzésre, majd kikötünk Karavomilos faluban, ahol ebédelhetünk egy jót valamelyik hangulatos tengerparti tavernában, végül a Skalaba való visszatérés előtt újabb fürdőmegálló a kizárólag hajóval megközelíthető mini Myrtosként emlegetett Koutsoupia strandon. Zakynthos hajókirándulás Nagyszerű lehetőség a szomszédos Zakynthos szigetének, és egyben Görögország egyik leghíresebb látnivalójának, a Navaggio öbölben található hajóroncs meglátogatására.

A hosszan elnyúló, széles, homokos (helyenként kavicsos) lourdas-i strand egyre több kávézónak, tavernának, étteremnek ad helyet. A friss zöldséget és gyümölcsöt is beszerezhetik a tengerparti sétány és az ófalu boltjaiban. A szállások elhelyezkedésük révén főleg pihenésre, és kirándulások kiindulópontjaként ideálisak, autóbérlést ajánlunk. Aridas Palace Apartmanház fekvés A közkedvelt apartmanház közvetlenül a fehér, finom-homokos/kavicsos tengerparton fekszik, a ház előtti terület kavicsos, a vízben már homokos. A kétszintes épület alsó szintje a ház tulajdonosának magánterülete. A házhoz tartozó kertben található a tulajdonos tavernája, ami híres a magas színvonalú, jó alapanyagokból készült ételeiről, itt reggeli, ebéd, vacsora a helyszínen kérhető. A parti sétányon tavernák, kávézók, mini szupermarket gyalogosan elérhető. Aridas Palace Apartmanház elhelyezés 6 db 2 fős, pótágyazható, tágas stúdióban, melyekhez fürdőszoba, saját terasz vagy balkon, tévé, széf, felszerelt konyhasarok tartozik.

Kefalonia, Görögország last minute utazás, nyaralás - Utazzlastminute

A kristálytiszta víztükör sejtelmes páraoszlopot lehel a 22 méter magas beszakadt boltozat fölé. A közelben Pán isten agyagfiguráját és Melissanthe nimfa szobrát fedezték fel a régészek. Kefalonián megnézhetjük a legszebb görög olajfát is. A sziget fővárosának, Argostolinak karibi hangulata magával ragadja azt, aki végigsétál a pálmafákkal övezett parti sétányon, és ha leszáll az este, szép üzletei vásárlásra, kitűnő cukrászdái egy finom fagylalt elfogyasztására csábítanak. A sziget infrastruktúrája jól kiépült a turisták számára. Hangulatos tavernái egyaránt kínálnak görög ételspecialitásokat, helyi különlegességeket és a tenger gyümölcseit. A szórakozóhelyekről kiszűrődő zene és a barátságos fogadtatás kellemes kikapcsolódást ígér az ide utazóknak.
görögország kefalonia nyaralás görögország

Görögország | Kefalonia | olcsó utazás nyaralás üdülés

  1. Betanított munka gyula
  2. Masszázs szalon budapest
  3. Robogó alkatrészek: Váz alkatrészek, sztender, kormány - Mil
  4. Görögország: Egy hetes nyaralás Kefalonián 63.650 Ft-ért! | Utazómajom
  5. Dél amerikai indiánok
  6. Mp3 lejátszó media markt youtube
  7. Nemzetközi oltási igazolvány
  8. Eladó: Makeup Revolution Redemption Iconic 2 Szemhéjpúder Paletta
  9. Kefalónia nyaralások és utak - Apartman, Repülőjegy, Charter, Hajóút, Egyéni és csoportos utak – Utazás és nyaralás Kefalónia, 14 utazási ajánlat

Lassi - Skala - Argostoli GUIDE Tudd meg a lehető legtöbbet Lassi, Skala és Argostoli felfedeznivalóiról, tengerpartjairól, és egyéb érdekességeiről! Ha a sziget legnépszerűbb településein nyaralsz, további extra leírások és kibővített információk várnak. Bővített leírások, exkluzív tartalom A digitális útikönyvben számos olyan leírást, tippet és extra információt találsz, amit magyar nyelven kizárólag ebben a kiadványban olvashatsz Kefalóniáról - hogy Te lehess a legjobban felkészült és legtájékozottabb nyaraló! Bárhol, bármikor olvashatod A Kefallinia digitális útikönyvet olvashatod asztali számítógépeden, laptopodon, táblagépeden, okostelefonodon olvashatod, sőt: a több száz fotóval illusztrált színes verzió mellett még fekete-fehér, nyomtatható formában is a megkapod. Kefalónia autóval 2022 Autós útvonalak, térképek, kompmenetrendek Kefalóniára 2022 Kefalónia repülővel 2022 Alap információk a repülővel utazóknak Corelli kapitány A Corelli Kapitány Mandolinja című könyv, és a regényből készült film tette ismertebbé sokak számára a sziget nevét A Nicholas Cage, Penelope Cruz, Christian Bale főszereplésével készült hollywoodi produkció Kefallinián játszódik a második világháború éveiben.

Horvátország

Alig várod, hogy újra utazhass? Akkor jó helyen jársz! Iratkozz fel és igyekszünk minden hasznos információt összegyűjteni számodra, amelyek segítségedre lesznek a járvány utáni következő úti célod megszervezésében. Elfogadom, hogy megadott személyes adataimat a Vista saját marketing tevékenységéhez, közvetlen üzletszerzés, piackutatás és tájékoztatás céljára telefonon vagy egyéb elektronikus hírközlési úton (pl. sms, mms, e-mail), automatizált hívórendszeren keresztül, illetve postai úton felhasználja, valamint harmadik félnek átadhatja a hatályos jogszabályok szerint. Tudomásul veszem, hogy a elektronikus címek(en) keresztül kérhetem a nyilvántartott személyes adataim törlését, módosítását, illetőleg a kezelt adatokról való tájékoztatást.

  1. Tetran kenőcs vény nélkül
  2. Testhezálló alkalmi ruha
  3. Budapesti programok 2016
  4. Bicskás székely fogadó szolnok
  5. Harkány park hotel
  6. Center computer kecskemét
  7. Áfás számla magánszemélynek
  8. F jele a fizikában 5
  9. Berényi miklós rákos vendégház
  10. Miért nincs internet