Dudás Ádám Műsorvezető — A Sláger Fm-Hez Igazolt Dudás Ádám, Az Egykori Híradós

August 27, 2022, 10:58 am

Úgy is mondhatom, hogy az ereimben is hírek folynak" – tette hozzá Ádám. A műsorvezető, aki bevallottan a "hírek szerelmese", elárulta, ha lenne lehetősége, szívesen kipróbálná magát más műfajban is. "Szívesen belekóstolnék a televíziós magazinozásba is. Egy kötetlenebb műfaj keretében többet is meg tudnék mutatni a személyiségemből, természetesen csakis az eddig kialakított imidzsem keretén belül" – mosolyog a híradós, aki boldog, hogy munkája által történelmi pillanatok részese lehetett. ""Meghatározó élmény volt a stúdióból követni a 2001-es amerikai terrortámadás eseményeit, a pápaválasztást vagy a 2006-os őszi zavargásokat. Ezek mind azok a 'breakinges' szituációk, amikor az ember úgy érzi, megérte-megéri tanulni, dolgozni" – emlékezett vissza a tévés. Dudás Ádám kérdésünkre azt is elmondta, nem egyszer kapott felkérést más csatornáktól, ám bármilyen csábító is volt az ajánlat, őt a szíve mindig a TV2-höz húzta, így mindannyiszor nemet mondott. Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg.

  1. Duds ádám műsorvezető
  2. ORIGO CÍMKÉK - Dudás Ádám
  3. Index - FOMO - Szép dolog a győzelem, de minden a családdal az igazi

Duds ádám műsorvezető

Jelentkezése kollégáink e-mailben történő visszaigazolása után válik érvényessé. Az eseményre történő belépés pedig kizárólag koronavírus elleni védettségi igazolvány felmutatásával lehetséges. Köszönjük megértésüket!

ORIGO CÍMKÉK - Dudás Ádám

2017. okt 11. 12:01 #Dudás Ádám #Sláger FM #felmondás Fotó: Thinkstock Nem folytatja tovább... Dudás Ádám felmondott a Sláger FM-nél. A műsorvezető tavaly hagyta ott a TV2-t, most a rádiótól is távozott. Vágó Pirossal és Abaházi Csabával volt a Sláger Reggel házigazdája. A Borsnak adott interjúban elmondta döntése okát: "Szeptember elején felmondtam... Óriási lehetőség volt az egyik legnagyobb kereskedelmi rádió reggeli műsorában dolgozni. Csak kellemes emlékeim vannak, olyat csinálhattam, amit előtte soha" - mondta Dudás. "A nyári szabadságom alatt sokat töprengtem: tényleg ez a jövőm? Úgy éreztem, más típusú lehetőségekre vágyom. Hiányzott belőlem az a szenvedély, amely a tizenkilenc évnyi híradózás alatt megvolt. Talán hiányzott a képi kifejezési forma" - fejtette ki Ádám. "Három hétig győzködtem magam, mert borzasztóan megszerettem a csapatot. De a zenei kereskedelmi rádiózást befejeztem. Sok tervem van, továbbra is érdekel a média, és új szereplő az életemben a kommunikációs tanácsadás" - fejezte be.

Index - FOMO - Szép dolog a győzelem, de minden a családdal az igazi

KINCS SMART FAMILY FESZTIVÁL Magyarország első rendezvénye a családoknak szóló innovációkról! 2021. november 25. 09:00-17:00 Millenáris Park "D" épület Programterv 08:00 – 09:00 Regisztráció 09:00 – 09:45 KINCS Smart Family Nagydíj 2021 startup verseny díjátadó ünnepsége Nyitóbeszéd – Ekler Gergely, a családokért felelős stratégiai államtitkár Köszöntő – Fűrész Tünde, elnök, Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (KINCS), és Szalai Piroska, vezető, KINCS Smart Family Centrum Ünnepélyes díjátadó – A díjakat átadják a zsűri tagjai. 09:45 – 10:00 Szünet 10:00 – 12:40 Panelbeszélgetések 10:00 – 10:40 Lehetnek fókuszban a családok az innováció világában? – Nagyvállalatok vezetői a hazai startup ökoszisztémáról Hankiss László, vezérigazgató-helyettes, Gránit Bank Jörg Bauer, elnök-vezérigazgató, Tungsram Csoport Béres Klára, kommunikációs igazgató, Béres Gyógyszergyár Zrt. és a Béres Alapítvány elnöke Orosz András, kiskereskedelmi igazgató, MOL Magyarország Moderátor: Szajlai Csaba, főszerkesztő-helyettes, Figyelő 10:40 – 11:20 Van-e helye a családügyi innovációnak az egyetemek kapuin belül?

REQUEST TO REMOVE Visszamehet a börtönbe Stadler József Solt – Stadler József különös visszaeső, akit jelentős kárt okozó, folytatólagosan elkövetett csalás... VV Éva kijelölte a villa Gyagyás Tódiját | Bulvár:... REQUEST TO REMOVE Stadler-per - Tanúvallomások: hamis számlák Stadler cégeinek könyvelésében Galamus-csoport, napi közéleti reflexiók... Balogh S. Éva. Cserni János. Fleck Zoltán. Kelemen László. Krémer Ferenc. Lánczos Vera... REQUEST TO REMOVE Megint a bíróságon Stadler József Újra adócsalással vádolják Stadler Józsefet, ma kezdődött pere a... műsorvezető. Andor Éva. Dudás Ádám. Üzenőfal. összes cikk... REQUEST TO REMOVE Stadler József, a hódító kisvárosi butikos - Story Online... az akasztói vállalkozót, Stadler Józsefet faggatták az Esti... Éva meghízott 2011. márc. 3., 08:15. Kamerák előtt pofozkodott Nóra 2011. 3., 09:00... REQUEST TO REMOVE Újra bíróság előtt Stadler - Duna Televízió Ciprusz Éva. Csáky Zoltán. Erdélyi Claudia. Farkas Beatrix. Gáspár Judit. Gáspár Monika... Plafonig érő kabátok, öltönyök, vagy éppen a cipők a solti Stadler-boltban.... REQUEST TO REMOVE Stadler József: nem szököm Thaiföldre!

  1. Vodafone mms beállítás bill payment
  2. Apakulcs – Hogyan kapcsolódjunk a gyermekünkhöz?
  3. Feleannyi pénzért akarták dolgoztatni Kárászt - Blikk
  4. Termotéka 25 gázkazán eladó
  5. Ösztöndíjasaink / 2017/18-as ÉVFOLYAM ÖSZTÖNDÍJASAI / TV2 Akadémia
  6. Élet+Stílus: Új munkát kapott a Tények volt műsorvezetője | hvg.hu
  7. VITAMIN B KOMPLEX BIOEXTRA LÁGY KAPSZULA 100X Adatlap / PirulaPatika online gyógyszertár
  1. Jeli varázskert lombkorona sétány bisztró
  2. Mitsubishi l200 alufelni
  3. Veszelyeztetett terhesség táppénz csed
  4. Post covid jelentése
  5. Sopron idojaras 30 napos s 30 napos előrejelzes
  6. Ungár anikó rövid haj
  7. Pezsgős pohár esküvői
  8. Adecco váci út 45
  9. Láthatatlan kutyakerítés vélemények
  10. Vidám tavaszi dalok
  11. Aeg mosogatógép hibakód i30 javítás