Hive Alive Tamási – Beevital Hive Clean - Tamási Méhészbolt És Webáruház

August 24, 2022, 8:50 pm

"Egyes összetevői, mint a timol, már generációk óta a méhészek használatában állnak. Mi most továbbfejlesztettük és stabilizáltuk e kivonatokat, majd vegyítettük az újólag felfedezett bioaktív anyagokkal. Kutatásaink során, melyekkel a méhek számára a modern környezet által nyújtott kihívásokat vizsgáltuk, kifejlesztettük az OceaShield™-et, egy új organikus összetevőt, mellyel vírus és gombaölő tulajdonságokat biztonságosan és hatékonyan juttathatunk be a táplálékon keresztül. Az OceaShield™ kifejlesztésekor természetes tengeri alapanyagokat használtunk fel, melyek tudományos módszerekkel értékelt antimikrobiális, vírus-, és gombaölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Úgy vegyítettük ezeket a kivonatokat, hogy bioaktív tulajdonságaik megőrzése mellett vonzó és gazdag tápanyagforrás maradjanak a méhek számára. " A Görög Méhészeti Intézet 40 méhcsaládon végzett hosszútávú kisérletet (2012 November - 2014 Május) amelyben 20 családot HiveAlive™-os cukorsziruppal, 20 családot pedig sima cukorsziruppal kezeltek.

  1. Butorbolt
  2. Hive Alive 500 ml - Gyógyhatású készítmények - Erista méhészbolt, méhész webáruház. Méhészeti eszközök
  3. Program
  4. 30 napos időjárás
  5. Keresés: m, méhészeti webáruház
  6. 4 - Méhészeti gyógyszer - Tamási Méhészbolt és webáruház

Butorbolt

Az Api Total egy szirup, amelynek összetétele ideálisan hat a méhcsaládok fejlődésére. Ezt a terméket sikeresen lehet használni a méhcsaládok felfejlesztésére a hordásos időszak előtt és ősszel segíti a testzsír kialakítását és az élelemkészlet biztosítását. Előnyei: Csökkenti a megbetegedések kockázatát - valamennyi összetevője állatorvosilag igazolt, - nem tartalmaz aflatoxinokat, peszticideket vagy neonikotinoidokat, - alacsony pH értéke megakadályozza a Nosema előfordulását. Megerősíti a méhcsaládokat - a mézhez hasonló kiegyensúlyozott vitamin, ásványi anyag és aminosav tartalom fejleszti és megerősíti a méhcsaládot, - serkenti a méhanyai petézését, - alakítja a testzsírt Időmegtakarítás - könnyen alkalmazható mert a termék nem igényel előkészítést, a tárolóedény mércével van ellátva a könnyebb adagolás elősegítése miatt Összetétel: fruktóz, glükóz, szacharóz, víz, vitaminok: B1, B2, B6, B12, C-vitamin, Ca pantoténsav, biotin, niacinamid, Ca; ásványi anyagok: Mg, P, Na, K, Cl, Fe, S; aminosavak: Tryptophan (L), Methionine (DL), Lysine (L).

Hive Alive 500 ml - Gyógyhatású készítmények - Erista méhészbolt, méhész webáruház. Méhészeti eszközök

  • Hive alive tamási program
  • Devizaárfolyamok mnb
  • Hive alive tamási portal

Program

Használati útmutató: Serkentésre: A terméket 20-25% vízzel kell hígítani és 2-3 naponta 250-350gr szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően. Élelempótlásra: 2-3 naponta 350-500gr hígítás nélküli szirupot adjunk a méhcsaládoknak azok erősségétől függően. Ellenjavallat: Ne alkalmazza hordásos időszakban. Nettó tömeg: 13 kg

30 napos időjárás

Keresés: m, méhészeti webáruház

Vernalis Virágporos cukorlepény 1 kg 950 Ft/kg A méhek természetes fehérje forrásával, virágporral dúsított ezért nagyon vonzó a méhek számára. Felhasználható tavaszi élelemforrásnak a korai fiasítás megindítása érdekében, hogy erős és egészséges családjaink legyenek. Az év más időszakaiban is használható, így ősszel is, és különösen ajánlott anyanevelésnél. A Vernalis Virágporos lepény kizárólag EU-ból származó, ellenőrzött minőségű, fertőtlenített természetes virágport tartalmaz, amely garantálja a fertőzésektől, és betegségektől való mentességet. A Virágporos lepény egy teljes értékű takarmány amely mindent tartalmaz amire a méheknek szüksége lehet, ha a vízhez is hozzáférnek. A lepény GMO mentes, és csak háztartási célra gyártott cukorrépából előállított cukor felhasználásával készül.

4 - Méhészeti gyógyszer - Tamási Méhészbolt és webáruház

A kisérlet végére közel megduplázódott (89%)a HiveAlive™-al kezelt méhcsaládok népessége a sima cukorszirupon fejlődő családokhoz képest, úgy hogy közben nem volt téli veszteség sem. Gyártó honlapja:

hive alive tamási butorbolt
  1. Bl 80 kenyérliszt
  2. C und a télikabát radio
  3. 28 bicikli belső full
  4. Asus p4s800d x drivers windows 7
  5. Piros estélyi ruha benjamin
  6. Suzuki swift sárvédő sport
  7. Britax romer evolva
  8. Önfelszívó medence szivattyú
  9. Palette hajfesték vörös színskála 2021
  10. Sültes tál rendelés békéscsaba
  11. Paulay ede utca 8
  12. Sci fi filmek 2019 magyar szinkronal
  13. Hivatalos levél minta angol 2017
  14. Xxx lutz gyor
  15. Facebook facebook belépés belépés telefonszámmal
  16. Miskolc étterem kiszállítás budapest
  17. Vágó zsuzsi terhes tarsasag
  18. Az elnök vegveszelyben