Kulcsár Edina Nyerő Páros

August 31, 2022, 8:34 am

Eltört a mécses a Nyerő Párosban, miután többen nekitámadtak Csutira és Kulcsár Edinára, mondván, felszínesek, miközben a házasságuk romokban. Kulcsár Edina és férje, Csuti A Nyerő Páros második napján lerántotta a leplet a házasságáról, és az egész világ tudtára adta, hogy azért mentek az RTL Klub realityjébe, hogy megmentsék a házasságukat. A műsorban azóta többen is kritizálták a párost, míg Pataki Zita többször is kifejtette, felszínesnek érzi őket, de ezt a páros szemébe is megmondta a legutóbbi adásban. "Szívfacsaró volt, amit mondtál, de olyan merev arccal és hidegen mondtad el a történetet, mintha azt mondtad volna, hogy ma csirkemellet sütöttem. Ha csak az arcodat nézem, felőlem elmondhattál volna egy receptet is" – szállt bele a vitába Pataki Zita. Az RTL időjósának az sem tetszett, hogy Kulcsár Edina és Csuti miért nem tesz semmit a házasságuk megmentéséért, majd a férjére mutatott és folytatta. "Nekem ő az életem és hogyha bármi törés történne, én rohannék az első szakemberhez, hogy ments meg, mit csinálok rosszul.

Nyerő páros kulcsár edina

Igen, vele voltam Spanyolországban! Hogy hol tartunk? Az elején, jól érezzük magunkat, ismerkedünk. Jelenleg béke van és nyugalom, kérlek ezt hagyjátok is meg nekünk. Millió puszi mindenkinek! " Azt még nem tudni, hogyan reagált Edina volt férje új kapcsolatára, de bizonyára örül, hiszen ezzel végleg maguk mögött hagyhatják a rossz emlékeket. Edina és Csuti egyébként 2018-ban házasodtak össze és két gyermekük született: Medox és Nina. Ezt olvastad már?! Magyar sztárok, akik egy forgatáson estek szerelembe A Microsoft és a partnerei kompenzációt kaphatnak, ha Ön vásárol valamint az ezen az oldalon elhelyezett ajánlott hivatkozásokat követve.

Nos, reméljük erre nem kerül sor, és a sztárpár hamarosan megoldja problémáit! Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is! Média

Vita robbant ki a Nyerő Páros villájában, mindenki a sztárpárt támadta. Meg akarták menteni a házasságukat Mint arról a is beszámolt, az egykori szépségkirálynő és férje az utóbbi időben komoly magánéleti válsággal küzdöttek, házasságuk megromlott, s már csak egy hajszál választotta el őket a szakítástól. Ugyan két gyermekükkel, Medoxszal és Ninával boldog családot alkotnak, a párkapcsolatukra mégis keményen rányomták a bélyeget a ki nem mondott sérelmek, a felszín alatt lappangó problémák és a hétköznapokkal járó nehézségek. A házaspár sosem rejtette véka alá a gondjaikat, s bár az Instagram oldalukon rendszeresen beszéltek őszintén a vitákról és nézeteltérésekről, a rajongókat mégis döbbenetként érte az, mikor kiderült, hogy a kapcsolatuk korántsem olyan felhőtlen, mint azt elsőre bárki is gondolta. Ennek ellenére készek bármit megtenni azért, hogy újra visszataláljanak egymáshoz – ezért is vállalták az RTL Klub párkapcsolati műsorát, a Nyerő Párost, ahol azonban újabb megmérettetéssel találták szemben magukat.

kulcsár edina nyerő paris ile

video Hoppá! Kulcsár Edina a legnagyobb celeb a Nyerő Páros villájában? 2021. október 25. 22:50 A Mentőcsónak játékban végül Kamarás Norbiék és Pataki Zitáék maradtak utolsóként, akiknek újabb meglepő kérdésre kellett választ adniuk. # nyerő páros # pataki zita # rtl klub # kulcsár edina # hírnév # mentőcsónak # kamarás norbert # kármán odett # szárnyas attila

Kulcsár edina nyerő paris www

A házaspár háza táján ezidáig csend honolt, mindenki azt gondolta, házasságukkal immáron minden rendben – Csuti viszont a minap meglepte követőit, amikor bevallotta, ez egyáltalán nincs így. Szabó András Instagram-oldalán válaszolt pár kérdésre, amit követői tehettek fel neki – írja a Bors. Természetesen a rajongók többsége arra volt a legkíváncsibb, milyen is most pontosan Edinával a kapcsolatuk, amire választ is kaptak. Csuti arra a kérdésre, miszerint helyrejött-e teljesen a házasságuk egy határozott nemmel felelt, majd hozzátette: "Hogy klasszikus futballedzőket idézzek: dolgozunk tovább becsülettel". Edina és férje tehát még nem mondott le egymásról, amit egy másik kérdésre adott válasz is jól bizonyít: "Azért ez nem megy egyik pillanatról a másikra! Vannak jobb és rosszabb napok" – fejtette ki Csuti. "Tudjuk, min kell (kellene) változtatni, de ez sem ennyire egyszerű! Egy biztos, mindketten azon vagyunk, hogy sikerüljön" – adott bíztató választ Medox és Nina édesapja. Csutit arról is kérdezték, hogy szóba került-e már kettőjük közt a válás, a híresség pedig elárulta, hogy bizony elgondolkodott már azon, mi lenne két gyermekükkel, ha elválnának.

A műsorban azonban minden összeomlott hirtelen. Ezek az emberek fogták magukat és öt perc alatt bombázták le a falat, amit én éveken keresztül építettem, és nekem az úgy jó volt. (... ) Egyébként való igaz, hogy én azóta ezt nem hevertem ki, olyan lelki sebeket okoztak nekem, hogy azon gondolkozom, hogy – sőt nem gondolkozom, csak meg kell oldani az időnket – biztos hogy szakember segítségét kell, hogy igénybe vegyem egyébként. Nem azt mondom, hogy úristen, hű de nagy problémáim lennének, de szerintem nem szégyen, ha valaki felvesz valakivel egy ilyen kapcsolatot.

Nyolc napja tart az RTL Klub celeb reality showja, a Nyerő Páros, ahol 8 híresség versenyez párjával a főnyereményért. Amióta a műsor elkezdődött, nincs olyan nap, hogy ne Kulcsár Edina és férje Csuti legyen a reflektorfényben, ugyanis felszínes viselkedésükkel kivívták a legtöbb pár ellenszenvét. A műsorban történő szereplésük azért olyan meglepő, mert Kulcsár Edina és Csuti nem rég másodfokon pert nyertek Tibiatya ellen, aki több bejegyzésében is támadta őket korábban, azonban a bírósági ítélet szerint jogtalanul, mivel Kulcsár Edina és férje nem számít közszereplőnek, holott mindketten több százezres követőtáborral rendelkeznek a legnagyobb közösségi média oldalakon. A műsornak köszönhetően pedig most naponta több millió ember követi az életüket a tévéképernyőkön. Puzsér Róbert Nyerő Párosról szóló kritikája ezt a visszásságot dolgozza fel, azonban teljesen kihegyezve a páros férfi tagjára, akit elméletben nem is illethetne negatív kritikával - amit többször is jelez. Puzsér szerint Csuti rosszabb bármelyik valóság show sztárnál, mert ők legalább köztudottan ostobák.

  • Az új messenger de
  • Újlengyel határ út 12
  • Remények földje 3 évad 20 rez de jardin
  • Kulcsár edina nyerő paris ile
  • Minigyümölcsök és cserjefák - Megyeri Szabolcs kertész blogja
  • Vemhes kutya emlői
  • Remények földje 3 évad 8 rész magyarul video hosting
  • Kopaszkutya teljes film indavideo

Az biztos, hogy az elmúlt néhány hónapban Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától volt hangos a magyar sajtó, amelyben közrejátszott, hogy az egykori szépségkirálynő a szakítás híre után nem sokkal már fel is vállalta rapper párját. © ő Páros Bár mondtak egymásra hideget-melege t, sőt még a rajongók sem kímélték őket, most úgy néz ki végre csillapodtak a kedélyek és mindketten békességben élik az életüket. Sőt, mi több Csuti legújabb poszt ja szerint már ő sem magányos. Az üzletember még kép et is posztolt gyönyörű szerelmérő l, akiért a követői is odavannak. A friss szerelemesek jelenleg épp Spanyolországban pihennek kettesben, ami valószínű abban is segít nekik, hogy még jobban megismerjék egymást. A kép alá természetesen egy rövid szöveggel szerette volna megerősíteni a hírt, hogy többé már nem szingli, ugyanakkor nem akarja kiteregetni a magánélete alakulását: "Úúúúúúúúúúúúúristen ki ez a lány, sőt még a haját is vitte a szél, Madridban, mert kellően szeles volt az időjárás.

A munkám sem érdekelne, semmi, leszarom az összes social média felületet, ő az életem. Haldokoltok! Haldokoltok ketten együtt és nem értem, hogy miért nem csináljátok" – mondta Pataki Zita, amitől Kulcsár Edinánál eltört a mécses. Könnyes szemmel mesélte el, hogy többször is elköltözött már otthonról, és korábban azért nem sírt, mert nem akart hatásvadász lenni. Úgy fogalmazott, próbálkoznak azon, hogy megmentsék a házasságukat.

  1. Az éhezők viadala filmer les
  2. Jysk konyhai tároló
  3. Szerelem van a levegőben 31 rész magyarul videa
  4. 1300 w fűnyíró
  5. Törzses gömb tuja
  6. Ferrobeton garázs ar 01
  7. 2016 cukrász vizsga 2020
  8. Intex szolártakaró